Welkom Locatiehouders Huiskamerbijeenkomsten Sprekers Agenda Lezingen GVA web shop Nieuwsbrieven Aanbevolen websites Sprekers schrijven Sprekers vertellen Contact

Niet alleen omdat we In De Voet- en Lichtsporen van De Meesters van Het Verre Oosten gaan reizen door de Himalaya’s, Nepal, Tibet en misschien ook wel de Gobi woestijn maar vooral omdat het ook om een Innerlijke Reis Naar Huis gaat. Een Reis die uw existentiële ofwel essentiële Levensvragen zoals Wie Ben Ik, Waar Kom Ik Vandaan en Waar Gaan We Samen Naar zal beantwoorden. En dit doen we zowel vanuit het Uitgangspunt ofwel Gezichtspunt van De Stof/Lichaam, De Ziel als De Geest die niet van ruimte en TIJD is.

U zult begrijpen dat we ons dan ook niet alleen per vliegtuig, jeep en te voet gaan verplaatsen tijdens deze Himalaya Shamballa Expeditie naar Huis. Shamballa is immers niet te vinden en zien wanneer uw Innerlijke Derde Oog nog niet geopend is. Shamballa kan ook niet bereikt worden te voet, daar zult u een ander (tijdelijk) lichaam voor mogen aantrekken. Gewoon omdat dit kan en door ieder-een eenvoudig te leren is binnen een paar maanden.

Jawel, een paar maanden, omdat voordat we daadwerkelijk naar De Himalaya’s (De Stof-felijke wereld), Shamballa (De Zielenwereld) en Naar Huis (De Geestelijke Wereld) gaan we samen Het  Himalaya Shamballa Home Transformatie programma van 12 maanden gaan volgen en praktisch beoefenen en ZIJN. U heeft dus alle tijd om zowel uw lichamelijke-, ziele- als geestelijke conditie te optimaliseren waarna u rond september/oktober 2017 helemaal klaar bent voor De Reis van Uw Leven! De Reis der Reizen. De Reis naar Alwetendheid.

Wilt u meer weten over de  Himalaya Shamballa Expeditie naar Huis! Dan schrijft u zich hieronder in voor de kennismakingsavond welke op 29 september in Zwolle/Dalfsen en op 1 oktober in Groningen gehouden zal worden. Mocht u het zelf ook leuk vinden om op uw eigen locatie een Himalaya Shamballa Expeditie kennismakingsavond te organiseren dan horen we dit ook graag. We nemen u tijdens de kennismakingsavond mee naar een wereld die door weinigen op aarde in de afgelopen 2000 jaar gezien en beleefd is. Een wereldwijde primeur en ontdekkingsreis dus. Een reis die uw Leven voorgoed zal veranderen!

Een ontdekkingsreis in De Oorspronkelijke (Innerlijke) Wereld van De Mens, Natuur en Dier.

Een ontdekkingsreis die door iedereen begonnen kan worden die besluit om vandaag al zijn innerlijke Licht en Liefde te laten schijnen en daartoe stappen onderneemt in 12 maanden!

Tijdens de kennismakingsavond laten we u precies zien hoe het 12 maanden durende Himalaya Shamballa Home Transformatie programma eruit ziet en wat uw mogelijkheden zijn. En laten we gelijk maar helder en duidelijk zijn. U kunt zolang als u wilt meedoen aan dit programma. Een Proefmaand in oktober 2016 en als u dit bevalt meer maanden inclusief een niet goed geld terug garantie per maand. Kortom u loopt geen enkel risico en kunt het hele programma stap voor stap verkennen. Als het dan in mei 2017 zover is dat wij u gaan vragen of u al dan niet fysiek wilt meegaan met de Himalaya Shamballa Expeditie naar Huis heeft u drie keuzes. De Eerste Keus is natuurlijk om gewoon mee te gaan naar Huis. De Tweede Keus is om mee te gaan naar het Himalaya Basiskamp alwaar u een meerkeuze programma krijgt voor meerdere korte expedities in de stof, de ziel en de geest. Kortom een pallet met keuzes c.q. ervaringen waar u optioneel aan mee kunt doen of gewoon lokaal gaat genieten van de prachtige bergen, mensen, dieren en natuur. De Derde Keus bestaat eruit dat u een van de deelnemers wordt van het in Nederland op te richten Basiskamp Support Team. U blijft in dit Basiskamp gewoon in Nederland en heeft via de satelliet telefoon, skype etc. contact met de expeditie leden in de Himalaya ’s en zorgt dat alles netjes voor hen verloopt. Een uitermate belangrijke en essentiële taak voor het welslagen van de hele Himalaya Shamballa Home Expeditie waarin iedereen een passende rol in kan vervullen.

Natuurlijk gaan we gedurende de 12 maanden voorbereiding regelmatig een uitstapje maken naar landen zoals Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland om alvast te werken aan ieders conditie en aan de hoogtes waar minder zuurstof maar meer Licht aanwezig is.

Ook deze tussentijdse trainingsweekends zijn optioneel. Dus u kunt alles helemaal modulair ofwel naar eigen kunnen en vermogen indelen. Zowel qua lichaam, ziel als geest.

Wat kunt u nog verder verwachten tijdens de kennismakingsavond:

1. De Meesters van Het Verre Oosten door Baird Spalding

2. Innerlijke uitleg en betekenis van Het Boek De Meesters van Het Verre Oosten

3. Uitleg over De Voorbereidende Shamballa Transformatie Training van 12 maanden

4. Uitleg over wat precies het verschil is tussen reizen met je lichaam, Ziel of Geest.

5. Uitleg over de daadwerkelijke reis en globale routes incl. kaarten en sterren.

6. Waarom konden Alexander De Grote en Napoleon Shamballa niet vinden.

7. Waar ligt Shamballa precies in De Himalaya’s en In Uzelf.

8. Optioneel Fysiek Wekelijks Trainings schema ter voorbereiding.

9. Optioneel Maandelijks Reisschema naar de Heuvels in Nederland en De Bergen binnen Europa om alvast van de (Expeditie) sfeer en het Team te proeven.

10. Informatie over optionele uitrusting, gezondheid en support diensten.

Tevens krijgt iedereen die deze kennismakingsavond bezoekt een keurig boekje waar een en ander helder en duidelijk uitgelegd wordt over de Himalaya Shamballa Expeditie Naar Huis. Na de kennismakingsavond kunt u terecht bij ons Expeditie Support team van 7 mensen.

Op deze avond wordt tevens gestart met De Crowdfunding Campagne om de gehele Himalaya Shamballa Expeditie voor iedereen mogelijk te maken inclusief de eventuele   bouw van een Himalaya Cloud School & Living Community voor (wees)kinderen.

Gaat U mee op De Reis van Uw Leven?

Kijk dan in de GVA agenda voor de bijeenkomsten bij u in de buurt of

op de agenda van www.wearehome.nl

Download het Fysieke Trainingsprogramma hier.Uitnodiging Himalaya Shamballa Expeditie naar Huis!


In De Voetsporen van

De Meesters van Het Verre Oosten van Baird Spalding

In samenwerking met de Lichtsporen van Emil en zijn Moeder


Gaat u mee op de mooiste reis van uw Leven?


Een LichtReis die uw Leven voor eens en voor altijd zal veranderen.