Welkom Locatiehouders Huiskamerbijeenkomsten Sprekers Agenda Lezingen GVA web shop Nieuwsbrieven Aanbevolen websites Sprekers schrijven Sprekers vertellen Contact

 Huiskamerbijeenkomsten organiseren


Wie interesse heeft om in huiselijke kring thema bijeenkomsten te organiseren is van harte uitgenodigd om zich bij de Stichting Gezond Verstand Avonden te melden. Wij zullen je dan ondersteunen in dit initiatief.


Deze thema-avonden kunnen op een vaste dag in de maand (bijvoorbeeld elke eerste vrijdag van de maand) georganiseerd worden in een huiselijke sfeer met ca. 8-10 personen. De opzet is om in een gemoedelijke sfeer kennis en ervaringen te delen. Het eerste deel van de avond zal bestaan uit een “webcast” (een opgenomen “live” online lezing) welke de dialoog in het tweede deel van de avond zal inspireren. De bedoeling is dat een ieder de mogelijkheid krijgt om zijn/haar visie te geven en dat we proberen gezamenlijk een gemeenschappelijke realiteit te creëren en van elkaar te leren.


Elke avond kan gekozen worden en in het weekend kan dit ook op zaterdag- of zondagmiddag plaatsvinden. De bijeenkomsten beginnen bij voorkeur om 20.00 uur (welkom 19.30 uur) en de middagen om 14.00 uur (welkom 13.30 uur).


LOCATIE

Als je een huiskamerbijeenkomst wilt organiseren moet je kunnen beschikken over een ruime huiskamer waar je 8-10 personen een comfortabele zitplaats kan bieden. Verder is het van belang dat je een laptop hebt met een moderne flatscreen TV met HDMI aansluiting. Dit om de “webcast” vanaf je laptop te kunnen afspelen.


Je zorgt op de avond voor koffie, thee en water. In het kader van gezonde voeding presenteren we geen koek uit de supermarkten en is het ook raadzaam om biologische koffiemelk en in plaats van suiker, kokosbloesem te presenteren. Thee en koffie kun je ook volop biologisch aanschaffen en denk bijvoorbeeld ook eens aan verse munt. De avonden zijn bedoeld om informatie te delen, daarom serveren we niet “van alles” zodat we dit karakter behouden.


STARTEN

Om te kunnen starten meldt je je met onderstaand formulier bij ons aan. Na de aanmelding zetten wij je bijeenkomst op de site onder de rubriek “huiskamerbijeenkomsten” en kun je beginnen met je programma te plannen. Kijk op onze webshop voor de beschikbare webcasts. Op dit moment zijn het er nog niet zoveel maar daar komen er wekelijks bij.

 

Zorg er steeds voor dat je op tijd de volgende maanden gaat plannen. Een tip is om in het voorjaar te zorgen dat je tot en met december alles hebt geregeld en na de zomer plan je meteen januari tot en met juni van het volgende jaar.


FINANCIËLE BIJDRAGE BEZOEKERS

Voor het bijwonen van “standaard” GVA huiskamer bijeenkomst wordt een financiële bijdrage gevraagd van ca. € 5,00. inclusief koffie en/of thee is. De aanschaf van het webinar is € 7,50 en er is verder geen afdracht aan de Stichting GVA verschuldigd. Wij zorgen dat jouw bijeenkomst op de site vermeld wordt met de gewenste dag in de maand.


PROMOTIE

Indien gewenst kun je een digitale poster bestellen ad € 5,00. Zelf kun je promoten door de poster in je email bestand te verspreiden en posters op te hangen bij bijvoorbeeld een natuurwinkel e.d.. Flyers kun je uitdelen en de lezingen kun je vaak melden in de digitale agenda’s van lokale nieuwsmedia op het internet. Fotoflyers zijn handig voor internetactiviteiten, als je een eigen site hebt, op Facebook etc.. Maar de belangrijkste vorm van promotie is toch wel de ‘mond tot oor reclame’, met andere woorden: vertel aan zoveel mogelijk mensen over je ‘project’. Vertel over de sprekers die je uitnodigt. Wees enthousiast erover!


BEGINNEN

Spreekt dit concept je en heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Stichting Gezond Verstand Avonden:  tel.: +31 84 430 7506, of Info@GVA-Nederland.nl


Wil jij je aanmelden vul dan onderstaand formulier in.


Hartelijke groet,


Stichting Gezond Verstand Avonden